Vytápění plynem z lahví nachází široké uplatnění jak v gastronomii, tak i v ubytovacích zařízeních. Je to praktické řešení při práci v kuchyni, v cateringu, během pořádání venkovních akcí, ale také pro efektivní vytápění hotelových interiérů. Moderní lahve se zajímavým designem nezřídka tvoří také součást dekorací zahrad či teras v blízkosti gastronomických provozů. Plynové lahve pro hotely a restaurace jsou tím, co Vám umožní soustředit se na Vaši práci bez starostí o náklady na provoz či selhání instalace.
Jaké plynové lahve jsou vhodné do kuchyně?
Tento typ vytápění se osvědčí jak v případě stacionárních, tak i mobilních kuchyní. Stále častěji se plyn v lahvích využívá při tzv. akcích live cooking. Je to oblíbená forma kulinářské zábavy v hotelech či exkluzivních restauracích. Připojení k plynu z lahví je efektivní také v případě různého moderního příslušenství, jako jsou např. plynové varné stoličky. Plynové lahve velmi rádi využívají vlastníci zařízení se sezónním provozem, když není k dispozici pevné napojení na plynovou síť. Plynové lahve pro hotely a restaurace se snadno vyměňují – k jejich obsluze není potřeba žádné dodatečné nářadí. Flaga dodává pro tento sektor lahve naplněné vysoce kvalitním plynem. Při používání plynu jako zdroje energie v kuchyni je důležitá také bezpečnost. Kontrola těsnosti a hmotnosti každé lahve v průběhu jejího plnění zajišťuje, že s tím nemusíte mít starosti.
Plynové lahve venku – mobilní teplá kuchyně
Plynové grily jsou nejčastěji používaná zařízení v rámci tzv. kuchyně street food. Pomáhají připravit rozmanité pokrmy bez tuku a nutnosti rozdělávat oheň. Jídlo tak vzniká velmi rychle a zároveň je zdravé, což ocení zejména zákazníci oblíbených food trucků. Plynová láhev pro použití v mobilní gastronomii by neměla zabírat moc místa a měla by být lehká a jednoduše vyměnitelná. Moderní plynové nádoby tohoto typu jsou zároveň zárukou bezpečnosti jak pro samotného poskytovatele, tak jeho okolí. Jednou z nejdůležitějších výhod vyplývajících z napojení mobilní gastronomie na plyn je vysoká efektivita tohoto paliva, což se přímo projevuje v ziscích z podnikání.
Catering napojený na plyn – obsluha hotelových hostů na nejvyšší úrovni
Okázalé obědy, recepce či prostě standardní hotelové snídaně se švédským stolem, to jsou okolnosti, v nichž se kompozitní plynové lahve ukazují být velice vhodné. Lahve plynové o objemu 5 kg a 10 kg jsou lehké, praktické a zaručují nepřetržitý přístup k plynu, aby tak výrazně usnadnily obsluhu hotelových hostů. Reduktor navíc umožňuje nádobu expresně vyměnit za novou bez nutnosti použití jakéhokoliv nářadí. Plynové lahve v cateringu umožňují udržovat pokrmy a horké nápoje teplé tak dlouho, že se nemusíte obávat o vysoký standard obsluhy hostů.
Hotelové objekty vytápěné plynem
Láhev s plynem umožňuje účinně vytápět jak menší penziony, tak velká ubytovací zařízení s vysokým standardem. Lokalita zde nehraje roli – toto řešení se osvědčí jak ve městě, tak ve odlehlých koutech, daleko od civilizace.
Plynem je možné ohřívat vodu v bazénu či wellness centru. Zkapalněný plyn v hotelové gastronomii, to je záruka bezproblémových služeb s nejvyšší úrovní obsluhy. To vše díky telemetrickému systému. S jeho pomocí můžete neustále monitorovat množství plynu a nechat si dodat surovinu v dostatečném předstihu. Při hledání efektivního zdroje tepla pro hotel či restauraci je dobré si pro začátek namísto nákupu vyzkoušet pronájem plynové lahve. Stálá dodávka suroviny, pohodlná forma vyúčtování, bezpečné používání a technická podpora, to jsou jen některé přednosti tohoto řešení.
MŮŽEME VÁM POMOCI?
Máte nějaké dotazy?
Vyplňte formulář nebo nám zavolejte.