background-image

Použití plynových lahví v gastronomické a hotelové branži

Vytápění plynem z lahví nachází široké uplatnění jak v gastronomii, tak i v ubytovacích zařízeních. Je to praktické řešení při práci v kuchyni, v cateringu, během pořádání venkovních akcí, ale také pro efektivní vytápění hotelových interiérů. Moderní lahve se zajímavým designem nezřídka tvoří také součást dekorací zahrad či teras v blízkosti gastronomických provozů. Plynové lahve pro hotely a restaurace jsou tím, co Vám umožní soustředit se na Vaši práci bez starostí o náklady na provoz či selhání instalace.

Jaké plynové lahve jsou vhodné do kuchyně?

Tento typ vytápění se osvědčí jak v případě stacionárních, tak i mobilních kuchyní. Stále častěji se plyn v lahvích využívá při tzv. akcích live cooking. Je to oblíbená forma kulinářské zábavy v hotelech či exkluzivních restauracích. Připojení k plynu z lahví je efektivní také v případě různého moderního příslušenství, jako jsou např. plynové varné stoličky. Plynové lahve velmi rádi využívají vlastníci zařízení se sezónním provozem, když není k dispozici pevné napojení na plynovou síť. Plynové lahve pro hotely a restaurace se snadno vyměňují – k jejich obsluze není potřeba žádné dodatečné nářadí. Flaga dodává pro tento sektor lahve naplněné vysoce kvalitním plynem. Při používání plynu jako zdroje energie v kuchyni je důležitá také bezpečnost. Kontrola těsnosti a hmotnosti každé lahve v průběhu jejího plnění zajišťuje, že s tím nemusíte mít starosti.

Plynové lahve venku – mobilní teplá kuchyně

Plynové grily jsou nejčastěji používaná zařízení v rámci tzv. kuchyně street food. Pomáhají připravit rozmanité pokrmy bez tuku a nutnosti rozdělávat oheň. Jídlo tak vzniká velmi rychle a zároveň je zdravé, což ocení zejména zákazníci oblíbených food trucků. Plynová láhev pro použití v mobilní gastronomii by neměla zabírat moc místa a měla by být lehká a jednoduše vyměnitelná. Moderní plynové nádoby tohoto typu jsou zároveň zárukou bezpečnosti jak pro samotného poskytovatele, tak jeho okolí. Jednou z nejdůležitějších výhod vyplývajících z napojení mobilní gastronomie na plyn je vysoká efektivita tohoto paliva, což se přímo projevuje v ziscích z podnikání.

Catering napojený na plyn – obsluha hotelových hostů na nejvyšší úrovni

Okázalé obědy, recepce či prostě standardní hotelové snídaně se švédským stolem, to jsou okolnosti, v nichž se kompozitní plynové lahve ukazují být velice vhodné. Lahve plynové o objemu 5 kg a 10 kg jsou lehké, praktické a zaručují nepřetržitý přístup k plynu, aby tak výrazně usnadnily obsluhu hotelových hostů. Reduktor navíc umožňuje nádobu expresně vyměnit za novou bez nutnosti použití jakéhokoliv nářadí. Plynové lahve v cateringu umožňují udržovat pokrmy a horké nápoje teplé tak dlouho, že se nemusíte obávat o vysoký standard obsluhy hostů.

Hotelové objekty vytápěné plynem

Láhev s plynem umožňuje účinně vytápět jak menší penziony, tak velká ubytovací zařízení s vysokým standardem. Lokalita zde nehraje roli – toto řešení se osvědčí jak ve městě, tak ve odlehlých koutech, daleko od civilizace.

 

Plynem je možné ohřívat vodu v bazénu či wellness centru. Zkapalněný plyn v hotelové gastronomii, to je záruka bezproblémových služeb s nejvyšší úrovní obsluhy. To vše díky telemetrickému systému. S jeho pomocí můžete neustále monitorovat množství plynu a nechat si dodat surovinu v dostatečném předstihu. Při hledání efektivního zdroje tepla pro hotel či restauraci je dobré si pro začátek namísto nákupu vyzkoušet pronájem plynové lahve. Stálá dodávka suroviny, pohodlná forma vyúčtování, bezpečné používání a technická podpora, to jsou jen některé přednosti tohoto řešení.

MŮŽEME VÁM POMOCI?

Máte nějaké dotazy?

Vyplňte formulář nebo nám zavolejte.

Pro odeslání zprávy prosím, vyplňte všechny vyznačené pole.
Vaša objednávka bola úspešne odoslaná. Ďakujeme.
Jméno a příjmení
Telefonní číslo *
E-mail *
PSČ
Povězte nám, jak vám můžeme pomoci
Full Close

Vyberte si předmět:

Zobraziť ostatné článkyZpět na novinkyPřečíst 6 zásad bezpečnosti:Přejít na článek